MeMySeLfAniS & SuFi….

salam….

aik, jmpe lg kan? hehehehe…..

k, skang nk cite psl seorg manusia ni…

hehehe… gender die pompuan…

my housemate@roomate@classmate….

sume diee…..

hehehe…

yg xjmpe ngan die, time skills lab, tutorial, time die msk tandas, tido atau balik msia je…

mase len sume mesti hdp muke die r….

hehehehe…..

jeng jeng jeng…

nak tau sape?

tu la name die sufia….

k, skang kte tgk gerangan beliau….

We...

 

KaMi....

ha…. tu la beliau ngan aku….

hopefully we can go through all happiness n sadness together ya!

sayang kamu! hehehehhe…..

(terharu x sufi?) hehehe….

k, u all yg bc tu, doakan kejayaan kami ya!

<< Dr.Anis,M.D.  &  Dr.Sufi,M.D. >> 2013 …. amin….

dat’s all for now… see u all soon….

bye….. ukhwah fisabilillah….

salam….

4 Comments

  1. alahai sikitnya crita pasal sufi..ceritalah byk lagi sampai org yg baca pun jatuh hati kat manusia yg bernma sufi tu.dari mana asal usul bliau..ataupun bliau dah lupa asal usul.kenapa kwn dgn bliau..adakah sebab bliau pandai masak..atau kerana bliau ada abang yg kacak.apa karakteristik bliau yg paling mempesonakan…suka main kucing ke..suka bersilat ke.. apa ke…suka mengarut mcm anis ke..dan lain2.

  2. OMG.!.
    sufi sounds like an extremly awsme friend…
    betuah awk dapat kawan mcm dia…
    —————————–ok2..back to reality————————————
    heheh…sory blagak skit td..bukan slalu boleh..
    anis,sitinur sufia sgt2 la teharu…
    anis ni…
    patut sufi baca bnda ni lama da..
    truk tol sufi ni…
    haih…
    by da way…sayang kamu gak(jiwang…besnya…!)
    —————————–kisah versi sufi————————-
    saya ada kawan…
    kawan saya manja…
    saya tatap muka dia tiap hari…
    bgun pagi..sblum tidu..smua dia..
    dia lah yg ada utk saya sewaktu bhagia dan dia juga yg ada utk sy swaktu beduka..
    nama kawan saya anis…
    saya sgt betuah dapat kawan mcm dia…
    .dan jika anda ada kawan mcm anis sy..jaga lah dia dgn penuh prasaan..
    sbb bukan slalu dpt kawan sprti dia..
    xoxo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s