Ba’A tUh?!

fg

 

Salam…

Hahahah… Ba’a tuh? Nak tau maksud die? tnye lah anis ye.. hehehe….

Hurm… just 4 ur in4, anis br dpt tau yg cuti ari ni sbb hari nyepi… wateva la…

Huhuhu..

 

Kami pagi kuar g umah ain baa….

Mkn bihun skali ngan die…

Pastu, balik2 je…

Pegang buku Campbell versi Indonesia

 

Then, tetiba terfikirkan langsir kami yg msh belum digantung, idea pon xde mcm ne nk gantung… nk gantung lurus ker senget ker… hehehe…

 

So, stelah kami pertimbangkan, ke kiri sikit, ke kanan sikit, akhirnya, inilah hasilnye…

Langsir kami yg simple dan comey! Kami berpuas hati akhirnya…. Eheheh…

 

dsc00948

 

Lepas tuh, tetiba, idea ‘kreatif’ kami melimpah ruah lak….

So, kami pon trus…. Mengambil itu dan ini untuk merealisasikan ke’kreatifan’ kami…

Huhuhu….

 

dsc00947 

 

Beberapa minit kemudian…..

 

dsc00950

 

Sambung lagi….

 

Sambil2 tuh….

“kita nih gilakan?” kata anis…

“ orang gila xckp die gila lah… “, kata sufi…

“a’ah, tol gak tuh…” , kataku smbl terfikirkan seseorg… huhuhu…

 

Beberapa jam kemudian…..

 

 

dsc00951

 

Hasilnye….

 

Part A

 

 

dsc00952

 

 

Part B

 

 

dsc00953

 

 

Part C

 

dsc00954

  

Part D

 

dsc00955

 

 

“Wah! Comelnye umah kiter!”, kata sufi…

“ Tengok r umah sapa!”, kata anis dgn riaknye… hahaha… riak ngan sufi je pon…

 

Tu la hasilnye setelah berjam2 kami bertungkus lumus mencurah idea n keringat….

Mungkin dgn xtvt mcm ni dpt la kami merelease tension…

enjoy2 wat mende best2.. comey2… hehehe….

 

Tu la xtvt kami di rumah time cuti hari ni… bkn slalu kami begini….

bile fkr2, ape nk jadi la…. Huhuhuhu….

Moga2 bertahan…

And 1 more thing, hanya anis n sufi tahu ape sbb kami ‘rajin’ tetiba nih

Heheheh….

Nak tahu? Tnye la kami! Hahaha…

 

Ok la, ni da pkl 11 pm nih…

Nak g study… Banyak nk study lg nih….

 

  dsc00937

 

 

Doakan kami ya!

Thanks…. Adios…..

Salam….

 

1383

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s