sabar Anis, sabar.. :)

ada certain manusia tuh xfhm, yg bertanya soklan tuh bkn menunjukkan kebodohan kita..

AT LEAST, i know apa yg i fhm atau xtahu…

and nk tau apa itu n apa ini….

instead of jadi BODOH SOMBONG…


hah, lg satu, anis sanggup ambil risk for things yg anis rasa anis betul….

before amik risk tuh, anis da ambik SEMUA precaution steps…

so, what? i’ll responsible la if sumthing happen k!

don’t need to blame me, when u can do nothing about that!

at least, i’ve try!🙂

kdg2, mls nk argue dgn benda yg anis rasa anis betul n org yg ckp dgn kita tuh totally not agree dgn benda yg kita buat…

dan dia ckp without even give other option or solution…


u fikir la sendri ye…

owh, i wonder about that medico-legal thinggy..

mcm kelakar… mcm xlogic…

kne find out once da nek cuti..

byk kena blaja… blaja bersabar dgn patient yg comel2….

dgn mak bapak pt yg extra comel…


Ya Allah, bg lah aku kesabaran tuh…🙂

owh, perlu mencari study method yg baru… it’s not notes-based anymore…

kne cr method utk blaja n habiskan buku yg tak tebal tuh dgn efficient..


how ya? hurm…. sgt byk utk dicover…

n bingung juga bila xm akan keluar SUKA HATI die je…

lecturer pon xspecifickan apa yg akan keluar… just kena hbskan buku yg tak tebal tuh…

grrr….

sapa2 yg ada idea, tlglah bg tau ye!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s