perfect~

salam! wazzup??

hehe…

harinih nk cerita psl perfect (sempurna)…

nothings_perfect

nak cari kwn yg perfect itu dan ini tuh susah..

sangat!

sbb nobody perfect kan?

diri sendri xperfect, ada hati nk cr yg perfect, pigi dah!

haha..

kalau dgn kwn A dpt terlalu byk kasih syg yg xternilai dan overproctective, tp, dgn dia kita xdpt blajar independent….

kalau dgn kwn B dpt terlalu byk kebaikan dan kwn yg membawa ke jalan yg benar, tp, dgn dia xdpt kasih syg….

kalau dgn kwn C, dpt byk kasih syg n kebaikan, tp, dia xdpt terima kita seadanya dgn baik dan buruk, pon susah jgk….

nak kwn A+B+C blh x? tp, sapa?

tp, saya ada kwn yg sgt sgt sgt memahami sy.. in and out….

dpt byk kasih syg…. x overprotective sgt…. slalu buat baik (ada jgk nakal!)…

n dia terima baik & buruk, perangai ntah pape anis…

xpenah complain tentang perangai anis… 

w/pun anis tau, betapa bengangnya dia kalau borak dgn anis, dgn unresponsivenye kekdg…dgn xfahamnya…

still bertahan after sooooo many yearssss…

itulah chingu sebenar saya!

yeay!

562

so, cukuplah sorg tuh yg mencomplete-kan me dan stay by my side…

really appreciate you! 

my Daemon..🙂

w/pun, xde la contact  everyday… xde la borak everyday… kekdg dia call pon, xtahu nk ckp apa….

setahun jumpa 3 kali pon susah (my fault!)

tp, i know, sejauh mana pon anis pergi, selama mana pon xcontact, selama mana pon xjumpa, you will always there for me.. 

thanx! 

anis pon ada lg sorg kwn…

she showers me with so much love and happiness..

yg kenal me in and out…

yg terima perangai ntah pape anis nih..

yg sama2 gila mcm anis….

IMG_2661

byk hobby yg sama…

yg akan sokong hobby anis jgk even dia xde la gemar sgt…

the best thing is,

i will know the sadness behind her smile…

hah! smpai mcm tuh skali!

syg kamu sgt2.. sarangheyo!

Perfect moment

so kwn2, sila hargai kwn2 anda selagi mereka di sisi…

kang msg2 da kawin, beranak-pinak, xsempat nk jumpa etc etc, time tuh br nk rindu n appreciate, susah gak..🙂

anis sdg cuba utk menghargai, w/pun xnmpak sgt sbb xgeti sgt!!!

plz, help me!

last skali nk kongsi words nih yg sgt best (w/pun ada poyo sikit)

i-may-not-be-perfect (1)

3 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s