25 years old~~

5 days ago…

i’ve just turned 18! eh typo.. 25!

big girl hah? hehe..

yeah.. hadiah den dapek, wish comey2 pon dapek….

ngehee…

DSC_0130

DSC_0131

dari encik suami…

DSC_0145

ini pon dr encik suami…

DSC_0139

ini dr mak n kmrl…

DSC_0140

ini dr ain…

DSC_0141

ini dr kerol…

DSC_0143

nih plak dr mira….

DSC_0142

atta plak belanja makan kat nasi arab damsyik yg sedap wallah~~~~

nih wish comel dr kwn kita…

SC20140914-093238

hehe….tp sedih, ada sumone xwish kita lg.. 😦

Advertisements

Q-Lah 21st bestday!

first skali, meh dgr lagu ni..

sgt comel!!!

Sengir-chuka hap-nida Sengir-chuka hap-nida iigu eseo oji-easeo je il sarang-hapnida koppo dadeo gok-ke bey o dadeo bal-kke saja-boda yonga ma-hage happy birthday to you Sengir-chuka hap-nida Sengir-chuka hap-nida kko-tta unnae chin-guya gul gogit kke sa-ra-yo

comel kan? kan? kan? told ya!

stlh me, anis n wana berfikir berkali2 mcm mana nk smbt bestday this girl, we decided to cook!

ala, msk spagheti je.. tapi pkai ramuan khas…

ramuan kasih + syg + frenship = sgt sedap!!

meh tgk bestday girlnye sapa dlu~

nama diberi : Fatin Aqilah Ilham….

tgk blh, nk amik xleh… hak org tuh~

jom tgk ‘cake’ die~

creative x? kan? kan?

hsl gabungan creativity wana & anis~

pastu, kami makan ni…

dan ni….

~ thanx to eken~

aku : ko terharu x???

q-lah : terharu r nih…

aku : nk nangis x?

q-lah : penat nih klo aku nangis… byk kali tuh~

😛

nice to see people happy…

smoga gembira2 slalu…

lastly, happy bestday Qi Qi La La….